Formes de Pagament

Podràs realitzar el pagament de les teves comandes a Visitur, mitjançant la següent forma de pagament:

Targeta de crèdit.

A Visitur, utilitzem un sistema de pagament amb targeta de crèdit totalment segur, per assegurar-nos la confidencialitat de les dades dels nostres clients i evitar possibles compres fraudulentes. Les dades confidencials són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent. El sistema d’encriptació SSL té total seguretat a la transmissió de dades a través de la xarxa.

Les dades sobre les targetes de crèdit no queden registrades en cap base de dades de Visitur. Només s’utilitzen en el TPV (Terminal Punt de Venda) virtual de la nostra entitat financera, a través de la seva passarel·la de pagament segur.

A Visitur pot utilitzar targetes Visa i Mastercard. Per pagar la comanda l’entitat financera li sol·licitarà les dades de la targeta (número, titular i el codi CVV de la targeta) i una verificació de seguretat.

Cancel·lacions

Les visites i/o rutes contractades a Visitur podran ser cancel·lades fins a 24 hores abans de la seva realització per a obtenir una devolució de l’import pagat.

  • Devolució del 100% de l’import si la cancel·lació es abans de 48 hores de la visita
  • Devolució del 75% de l’import si la cancel·lació es abans de 24 hores de la visita
  • No hi haurà cap tipus de devolució si el client no es presenta a la visita.

Enviaments

Visitur SCP no fa cap tipus d’enviament ja que les visites contractades s’han de fer presencialment al lloc d’interès.